BITCOIN TRANSACTION SPEED OUTDATED – PROOF OF STAKE COINS ARE THE NEXT TREND

Laatste reactie 27/08/2018 07:43 door Harm
· Markeren als ongelezen
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
De cryptocurrency-industrie houdt zich bezig met een seismische verschuiving. Bedrijven zijn op zoek naar manieren om zich te ontdoen van het traditionele ecosysteem van blockchain-mijnen. Hoewel het een perfecte combinatie is, loopt mijnbouw nu voorop in schaalbaarheidsproblemen.

Tussen oprukkende hardware en intens stroomverbruik, kan de gemiddelde mijnwerker geen winst meer maken. De recente proliferatie van ASIC-mijnbouwmachines tast zelfs het kernconcept van blockchaintechnologie aan - decentralisatie. Als een enkele entiteit voldoende mijnbouwcapaciteit kan produceren, kunnen ze een meerderheid van nieuw geslagen munten beheren.

Als zodanig wordt bewijs van werk (PoW) minder aantrekkelijk. In plaats daarvan zoeken gevestigde projecten en ICO's naar bewijzen van belang (PoS) om een ​​nieuwe oplossing aan te bieden. In plaats van dat er willekeurige berekeningen en verschuivende problemen nodig zijn om de vrijgave van nieuwe valuta te meten, vertrouwt PoS op een investering in het project zelf. Gebruikers die een deel van de valuta bezitten, kunnen als validators fungeren - in plaats van een reeks mijnbouwinstallaties.

DE VERSCHUIVING ALS BEWIJS VAN BELANG
Ethereum is eenvoudig het grootste project om een ​​switch naar een PoS-algoritme te plannen. Hun dominantie van de slimme contractomgeving bracht hen begin 2018 in een slechte positie. Transactiesnelheid vertraagde tot een kruip en de mijnbouwprijzen begonnen te groeien. Een algoritme voor bewijs van inzet zou middelen vrijmaken om zich te concentreren op transactievalidatie in plaats van het maken van munten. Verder zou het ASIC-mijnen uit de vergelijking verwijderen - en de bijbehorende centralisatie die daarmee gepaard gaat.

Veel van de nieuwere bewijzen van inzetmunten gebruiken MasterNode-systemen. In deze omgevingen moeten gebruikers beschikken over een bepaald minimumbedrag dat moet worden beschouwd als verworven in het project. Op dit moment hebben ze hun aandeel in het succes van de medaille bewezen en worden ze als betrouwbare partijen beschouwd om transacties te valideren. Dit zorgt er echter ook voor dat alleen die met MasterNodes transactiekosten kunnen innen - waardoor kleinere beleggers overblijven.

Aankomende uitwisseling DECOIN vermijdt dit allemaal samen. In plaats daarvan heeft elke gebruiker die een minimumbedrag van zijn DECOIN valuta bezit, recht op een rendement op zijn investering - evenredig met de opgeslagen waarde en zonder de noodzaak om een ​​MasterNode tot stand te brengen. Als zodanig gebruiken ze een bewijs van inzet als een middel om de waarde te delen die wordt geproduceerd door hun uitwisseling - en om transacties op hun blockchain te valideren.

DECOIN's PoS-opstelling helpt bij het creëren van een community binnen hun uitwisseling. Gebruikers profiteren van het bezit van de oorspronkelijke valuta, terwijl DECOIN hun loyaliteit aan het platform beloont. We hebben in het verleden voorbeelden van inheemse wisselmunten gezien, maar weinigen zijn zo specifiek geïntegreerd om digitale dividenden te bieden.

NIET-FINANCIËLE VOORDELEN VAN BEWIJS VAN BELANG
Hoewel de interne voordelen van een PoS-systeem aanzienlijk zijn, is er ook een milieueffect op het alternatief. PoW-algoritmen en het bijbehorende mijnecosysteem verbruiken ongelofelijke hoeveelheden elektriciteit. Deze elektriciteit wordt op verschillende manieren gecreëerd, maar bijna allemaal hebben ze een soort eindig hulpmiddel nodig. Het losmaken van cryptocurrency van mijnbouw zal een lange weg banen naar het verlichten van publieke angsten over de industrie. Als je bedenkt dat ten minste één noordelijke stad in New York de mijnbouw helemaal heeft verboden, moet de verschuiving eerder gebeuren, eerder dan later.

Meer informatie over de ICO en het bedrijf zelf, inclusief whitepapers en visie, is te vinden op https://www.decoin.io

vertaald van http://bitcoinist.com/bitcoin-transaction-speed-outdated-proof-stake-coins-next-trend/
Expert Menco Sweep 5 maanden geleden geplaatst

@harmvanwijk​:
eerlijk gezegd begrijp ik bovenstaande niet helemaal.
Ik ben benieuwd wat de consequenties kunnen zijn voor mijn investering bij Omnia:
kun jij daar een inschatting van maken?
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Voor de Bitcoin heeft dit (voorlopig) weinig consequenties denk ik.

Voor ethereum kan het zijn dat het minen wordt vervangen door PoS en dan wordt het minen gedaan door mensen die een aantal ethereum munten kopen...dus een belang innemen.

Omnia heeft toegezegd dat ze dan het contract gaan omzetten en andere munt gaan mijnen...

Wat gebeurt er als Ethereum overstaalt van PoW naar PoS?
Momenteel gebruikt Ethereum het Proof of Work-concept, wat betekent dat Ethereum geleidelijk wordt uitgegeven als een beloning voor mijnwerkers die tijd en moeite (en elektriciteit) hebben besteed aan het vinden van blokken. Deze mijnen verbruiken energie en de ontwikkelaars van Ethereum hebben al gezegd dat ze het algoritme misschien wel kunnen overschakelen naar het Proof of Stake-concept, dat simpelweg beloningen geeft aan mensen die hun Ethereum houden in plaats van beloning te geven aan diegenen die de mijne. Als die switch zich voordoet, is het niet meer mogelijk om mijn Ethereum te ontwijken. Dit kan gebeuren voor het einde van uw Ethereum-mijnbouwplan, maar uw hashrate gaat niet verloren! In plaats daarvan zullen we de onderliggende hardware opnieuw configureren om de meest winstgevende munt te verdienen, en vanaf dat moment zal uw hashrate die andere munt ontginnen. Welk munt zal de meest winstgevende zijn, is onmogelijk te zeggen. We zullen daarover beslissen wanneer Ethereum overstappen van PoW naar Pos.

Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Banken verbruiken meer dan drie keer zoveel energie dan bitcoin

Het energieverbruik voor het minen van bitcoin werd een hot topic, naarmate de populariteit van de cryptocurrency groeide. Een onderzoeker aan de Universiteit van Pittsburg geeft echter aan dat dit een zinloze discussie betreft.

https://bitcoinmagazine.nl/2018/08/banken-verbruiken-meer-dan-drie-keer-zoveel-energie-dan-bitcoin/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 May 2018 om 23:08
Aantal lezers 20
Aantal reacties 4
\