Elliott Wave analyse door EWI

Laatste reactie 12/04/2018 11:54 door Sergio
· Markeren als ongelezen
Expert Tom Lassing 5 maanden geleden geplaatst
De analisten van Elliott Wave International denken dat ze met hun analyse methode de volgende grote beweging van de markt kunnen duiden. Als ze gelijk hebben kan je daar als belegger enorm van profiteren.
Lees hier het Engelstalige artikel!
http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/fibonacci-reveals-the-stock-markets-next-big-move-ewi.html
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
@tomlassing

Leuk je hier weer te zien :-D

Ik heb een aantal jaren een abonnement gehad op EWI, en in die tijd voorspelden zijn iedere maand een daling...intussen is de markt steeds verder opgelopen...

Ik kan persoonlijk dus niet zoveel met EWI...

:-(

Zijn er mensen die ook ervaring hebben met Elliott Wave International?Expert Immanuel Koning 5 maanden geleden geplaatst
Ja @harmvanwijk​! Weg blijven bij die troep...

Ik ken maar 1 Elliot Wave koning en dat is een man uit Canada genaamd Peter Temple. Zoek hem maar op! Fijne vent, ik ken hem ook persoonlijk een beetje (paar keer geskyped). Iemand die grondig onderzoek doet al jaren en alleen in EW al meer dan 10.000 uur heeft zitten.

Gegroet,

Im
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb het grote probleem van EW analyse als eens gemeld en dat is de strikte, subjectieve, toepassing van de fibo ratios en nummers voor het tellen van de waves. Als de “groei en krimp” van de beurs zich hieraan zou houden dan hadden ze nooit een heel resem aan uitzonderingen uitgevonden. Ik ken maar een “persoon” die de hele beurs kan overzien en dat is “Socrates”. Dit is een AI systeem dat Martin Armstrong heeft geschreven. Zoek het maar eens op als je er meer over wilt weten.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 April 2018 om 17:03
Aantal lezers 15
Aantal reacties 4
\