Schreeuwende beurshandelaar terug

Laatste reactie 19/07/2017 11:25 door Harry
· Markeren als ongelezen
Expert Harry Klip 11 maanden geleden geplaatst
De schreeuwende handelaren keren terug op de beurs. De computergestuurde handel had de laatste dealers met hun apart gekleurde jasjes bijna laten uitsterven, in de VS keren ze terug.

Het optiehandelsplatform Box Options Exchange wil opnieuw beginnen met de 'trading pit', voorlopig voor veertig menselijke handelaren. Dat bedrijf is klein, met nog geen 2,2% marktaandeel.

Sneller
Computergestuurde handel heeft als voordeel dat het snel en continu orders kan verwerken. Deze menselijke handel zou ernaast voldoende kunnen opleveren omdat die de elektronische handel nauwelijks zou raken.

In de optiehandel zijn de hesjes nog actief op de vloer, bij de allergrootste CBOT werken vierhonderd mensen. De mensen is met de aan- en verkoop van effecten en derivaten daarop goed voor 13% van de hele handel. Dft
Expert Harry Klip 11 maanden geleden geplaatst
Ik heb mijn jasje nog, maar of ik nog kan schreeuwen??
Expert Leon Van Dam 11 maanden geleden geplaatst
@harryklip Ik schreeuw hier ook weleens vanwege die gekke optiehandel...
:-)

Vraagje: wanneer komt Galapagos met de cijfers? (Of zijn die al geweest?)
Expert Leon Van Dam 11 maanden geleden geplaatst
Al gevonden, Harry. 27 juli a.s.
Ik wacht nog even met die putjes...
Expert Harry Klip 11 maanden geleden geplaatst
@leonvandam Ik ben al put short gegaan in Galapagos
Expert Leon Van Dam 11 maanden geleden geplaatst
@harryklip Vandaag een serieuze tik: -4%
Hopelijk valt het op 27 juli dan mee...
Expert Harry Klip 11 maanden geleden geplaatst
@leonvandam Ja, vanwege nieuws over concurrent, dat zij voortgang maken. Ik vind het een beetje overdreven. Wachten inderdaad op de cijfers.
Expert Harry Klip 11 maanden geleden geplaatst
@leonvandam : Het aandeel Galapagos stond woensdag onder druk nadat één van de voornaamste concurrenten van het Belgisch-Nederlandse biofarmaceutische bedrijf, Vertex Pharmaceuticals, met positieve studieresultaten kwam in de ontwikkeling van een aantal potentiële behandelingen tegen taaislijmziekte. Evenwel heeft Galapagos met filgotinib, de potentiële behandeling tegen onder andere reuma en darmontstekingen, zeker een middel met blockbuster potentieel in de pijplijn, benadrukte Welford.

Dit beaamde analist Jos Versteeg van TBG woensdag ook. "Dat medicijn is al in fase 3 met een grote kans op succes en aanzienlijke kasstromen".

Over de achterstand op Vertex zei Versteeg dat er een kans bestaat dat het marktaandeel van Galapagos binnen het taaislijmziekte gebied uiteindelijk lager uitkomt, maar dat het eigenlijk nog te vroeg is om conclusies te trekken.

"We weten nog niet hoe goed de combo van Galapagos is en in de vroege testen kwam het goed uit de verf. Daarnaast is de markt groot genoeg voor twee spelers", aldus de analist.

Theodoor Gilissen Bankiers heeft een Aanbevolen advies en een koersdoel van 100,00 euro. Als het taaislijmziekteprogramma uit de kasstroomverwachtingen zou worden gehaald, zou het koersdoel nog steeds boven de huidige koers uitkomen, aldus TGB.

Het aandeel Galapagos daalde woensdagochtend 4,7 procent naar 63,67 euro
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 July 2017 om 19:55
Aantal lezers 10
Aantal reacties 8

Onze website maakt gebruik van cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.

Lees meer over onze Privacy Policy

\