Vaarwel Protrader

Laatste reactie 17/10/2018 08:55 door Ane Gerben
· Markeren als ongelezen
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Waarschijnlijk hebben degenen die Protrader van Binck gebruiken een condoleance e-mail ontvangen. Vanaf 1 november is Protrader niet meer.
Ik heb de vervanger net even geprobeerd en het ziet er verdacht veel uit als https://www.tradingview.com .
Ik vrees nu dat dit programma niet met scripts kan omgaan en dat je het moet doen met de standaard indicatoren. Je kunt bijv. geen MA's toevoegen aan de RSI, althans ik ben die optie nog niet tegengekomen. 

Mijn eerste indruk is dat deze vervanger niet het woord "Pro" waardig is.
Wim van Steijn 1 maand geleden geplaatst
Daar waren we inderdaad al achter gekomen. @harmvanwijk heeft al contact opgenomen met Binck. Al nieuws hierover Harm?
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Ja is zwaar k.t,begrijp het ook niet waarom de desktop versie moet verdwijnen,en het ergste is dat je geen indicatoren kan toevoegen,de versie is zoals Sergio al laat weten,het woord Pro niet waard,je kan niet eens een gewone EMA erin doen.
Wat ik mij afvraag is wat dit met het programma WS gaat doen,want die leverde de software ervoor,ik heb dit programma ooit eens (meer als 25 jaar geleden) gekocht,nu betaal je alleen voor service,en als je stopt heb je er in feite niets meer aan,want de koersen moet je dan met de hand invoeren.
Aan de ander kan begrijp ik het ook wel,hoeveel zijn er nog die zoals Janus,Segrio,Circum enz (sorry als ik er een vergeet)met indicatoren bezig zijn,in deze tijd is alles snel en gratis.
Wat mij ook tegen staat is dat ik via via erover hoorde,en zelf een mailtje moest sturen om erachter te komen dat de desktop versie er mee stopt.
Maar service en Binck,heb al wel gevraagd of ze twee indicatoren kunnen omzetten naar hun taal.
Gaat dat niet lukken moet ik mij toch beraden op een data leverancier,en dan kan ik net zo goed bij Degiro gaan handelen.
Expert Immanuel Koning 1 maand geleden geplaatst
Ik ben hier ook absoluut NIET blij mee... Ik gebruik het programma al 10 jaar zwaar intensief voor verschillende complexe TA technieken (prijs en tijd).

Wellicht is ProRealTime een goede keuze (de realtime versie kost wel geld, tenzij je actief handelt via hun aangesloten broker), heb ik 10 jaar geleden een tijdje geprobeerd, was niet slecht...

Service kunnen we het in ieder geval niet noemen, maar wat verwacht men nog in deze tijd. Ik niet al te veel meer...

Gegroet,

Im
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Ik heb inderdaad contact gehad met Binck om de Trading Navigators te kunnen programmeren in de online versie.

Ik heb daar goed hoop op dat dit gaat lukken :-D

Misschien kan @romboutkerstens​ nog iets vertellen over Wall Street Pro?
reactie op @harmvanwijk:
H Bakstenen Bedenk wel dat volgens mij dan iedereen die kan gebruiken,als die als indicator wordt tiegevoegd
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@ Immanuel,
waarom neem je dan niet gewoon een Wallstreet PRO delayed,heb je wel de koersen met vertraging,maar hou je de data van de koersen gewoon op je PC,dat kost 500 euro per jaar.
reactie op @hbakstenen:
Immanuel Koning Dan kun je net zo goed ProRealTime gratis nemen met end of day data. ;) Ik wil het zooitje gewoon realtime! :)

Ik ben bezig om over te schakelen naar de nieuwe ProTrader, maar wennen is het wel voor iemand die jaren lang uren per dag met zo'n programma werkt.

Gegroet,

Im
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen En wat geef jij gratis weg?😄
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen​ dat is niet de bedoeling natuurlijk :-D
Paul Engelen 1 maand geleden geplaatst
Harm,

Hoop wel dat het lukt om jouw trendindicator te laten toevoegen aan Binck Pro Trader nu de desktop versie gaat verdwijnen.

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@paulengelen​, en Harm.
Ik had gevraagd waarom een eenvoudige indicator de EMA niet alleen erin staat,nu kan je alleen de kruising met een andere ma doen,krijg je dit als antwoord,
"Hartelijk dank voor uw feedback. U geeft aan dat u graag Alleen EMA als indicator zou willen nemen in de nieuwe Protrader. Op korte termijn wordt een nieuwe versie van Tradingview geactiveerd in de nieuwer Protrader. Hierdoor wordt het mogelijk om de EMA ook als indicator te nemen. Wij vragen u nog even geduld. Indien u aanvullende vragen heeft vernemen wij dat graag."
Dus deze versie is nu al verouderd,en je indicator over zetten kan je ook vergeten,hier het antwoord,
"
U heeft een vraag over het toevoegen van een indicator in ProTrader. Op dit moment is deze mogelijkheid er nog niet, die komt echter wel. Zodra de mogelijkheid er is informeren we u. Het 1 op 1 overzetten van de indicatoren van het oude naar het nieuwe ProTrader kan niet. We bedenken momenteel hoe we u hier zo goed mogelijk bij kunnen helpen en informeren u daar ook over.  "
dus je komt met iets nieuws maar denk niet erover na,Harm ik hoop dat jij meer geluk heb.
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen

Deze versie is niet zozeer verouderd, maar wordt verder uitgebreid.

Binck reageerde:

"Het inladen van TA scripts wordt zeker een mogelijkheid. Het is nu nog niet mogelijk, maar het komt er wel aan.

Of je een zelf ontwikkeld TA script ook in de bibliotheek zet is geheel eigen keuze, je hoeft dat niet te doen. Het mag wel.

Het één op één overzetten van de oude scripts naar de nieuwe is niet mogelijk. We bekijken hoe we klanten daar bij kunnen helpen

De meeste (niet zelf ontwikkelde) scripts zijn te vinden in de TradingView bibliotheek. Veel van onze klanten zullen daarmee dus zijn geholpen"

De EMA komt dus gewoon in de bibliotheek en kan je dan ook gebruiken. :-D

De Trading Navigator komt niet in de bibliotheek, maar zal custom worden ontwikkeld en deze ontvangen mijn coachingsklanten dan. 
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Er blijkt ook een verschil te zitten in de koersen tussen de oude en de nieuwe Protrader (zie bjilage).

"U geeft aan een verschil in de (candlestick)grafiek te hebben tussen de web ProTrader (WBPT) en de oude ProTrader (OPT). Ik heb het probleem voor u proberen te simuleren en krijg hetzelfde probleem naar boven. Als ik naar de tijdsinterval kijk zie ik in de oude ProTrader dat er een aantal ticks ontbreken. De ticks die ontbreken zijn van 00.00 tot 02:00 uur en van 15:00 tot 00:00 uur. In de web ProTrader is er elk uur een tick behalve tussen 22:00 en 00:00 uur.

Uw bevinding is dus correct. Helaas kan ik u nu geen verklaring geven waarom de ticks niet overeenkomen. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de datastroom die we gebruiken. Voor de volledigheid laat ik onze technische ondersteuning er er naar kijken. U ontvangt hierover nog bericht. "
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@sergiogarcia​ ik ervaar ook met enige regelmaat dat er ticks ontbreken bij de stand alone variant...

Bij Wall Street kan ik dan dit aanpassen, maar dat lukt niet bij Protrader...

Het voordeel is dat ik er geen onderhoud aan heb...het nadeel is dat ik geen onderhoud kan doen...

Omdat ik met name op weekbasis en maandbasis handel is het voor mij een minder groot probleem.
Expert Immanuel Koning 1 maand geleden geplaatst

@sergiogarcia​ scherp zeg! (Y) Ik ben benieuwd wat ze terugkoppelen aan jou!

Gegroet,

Im
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@ Harm van wijk,
is natuurlijk niet waar wat ze zeggen,want de grafieken waren in de desktopversie hetzelfde als in WS,en nu is het Tradingview geworden,en als je nu al ziet hoeveel problemen ze er mee hebben,is het weer op zijn Bincks.
En volgens Binck is het verbeterd en vernieuwd,ik zie het er niet vanaf,en zie ook graag een antwoord van @romboutkerstens​ hierover,wat dit verders voor WS betekend.
Ik weet ook wel dat de meesten die "beleggen" aan deze tools genoeg hebben
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
@sergiogarcia

Voor valuta en commodities zijn Binck/Alex nog NOOIT in staat geweest correcte data door te geven. Heeft te maken met èn de verversingsinterval èn met het gegeven dat Binck/Alex zijn eigen openingstijden hanteren. Bij de cryptovaluta wordt het helemaal bond gemaakt.

De overstap op TradingView kan een enorme verbetering zijn maar dan wel onder voorwaarde dat TradingView ook de koersdata levert. Gebeurt dat laatste niet dan is het nieuwe wijn in oude zakken.
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
Jammer is wel dat heel veel van mijn indicatoren ritueel begraven kunnen worden (RIP).

Waarschijnlijk ga ik de automatische detectie van de harmonic patterns nog het meeste missen. Voor zover ik weet is het (nog) niet mogelijk deze in pine-script te programmeren maar wat niet is kan wellicht nog komen.
reactie op @circumspectio:
Harm van Wijk @circumspectio

ze antwoordden aan mij:

Het één op één overzetten van de oude scripts naar de nieuwe is niet mogelijk. We bekijken hoe we klanten daar bij kunnen helpen

De meeste (niet zelf ontwikkelde) scripts zijn te vinden in de TradingView bibliotheek. Veel van onze klanten zullen daarmee dus zijn geholpen" 
1 maand geleden

Beantwoorden

Immanuel Koning In MT4 is volgens mij ook een hoop qua geprogrammeerde stuff voor harmonics te vinden...

Ik doe het altijd uit mijn blote hoofd trouwens (harmonics detecteren), ik dacht jij ook maar je speelt dus een beetje vals, haha. ;)

Gegroet,

Im
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Paul Engelen 1 maand geleden geplaatst
Wat is de trading view bibliotheek en waar kunnen we die vinden?
En is daarin jouw trendindicator voor de trendportefeuille ook te vinden, harm?
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@paulengelen

De trading view bibliotheek lijkt mij een bibliotheek van technische indicatoren zoals RSI etc en ik denk dat je die daar ergens moet kunnen vinden...ik weet nog niet waar...

Mijn trendindicator voor de trendportefeuille is daar niet te vinden, omdat deze exclusief is voor mijn klanten :-D

@romboutkerstens​ vroeg mij een link op te nemen naar

http://www.keyword.nl/homepage/wspro2019.htm

Diverse ontwikkelingen in de softwaremarkt voor beleggers plaatsen Keyword Info Systems voor de uitdaging Wall Street Pro klaar te stomen voor de toekomst.

Uitgangspunt is dat gebruikers die de Technische Analyse en TA-SCRIPT indicatoren van Wall Street Pro willen blijven gebruiken bij Keyword altijd aan het goede adres zijn!

Keyword werkt aan een nieuwe prijsstructuur op abonnementsbasis die dit najaar zijn beslag zal krijgen.

Wall Street gebruikers krijgen o.a. de beschikking over wereldwijde koersinformatie tegen een zeer aantrekkelijk jaartarief.

Actieve Wall Street servicecontract houders krijgen hier automatisch bericht over.

Gebruikt u nu een Wall Street TA-module van een derde partij, een ander TA-pakket of heeft u een niet meer actief Wall Street serienummer stuur dan Keyword een mailtje via onderstaande link.

U krijgt dan binnenkort als eerste te horen hoe u de technische analyse van Wall Street Pro tegen een aantrekkelijk tarief (weer) kan gaan (of blijven) gebruiken.

Vermeld uw naam en het software pakket dat u nu gebruikt en eventueel uw niet (meer) actieve Wall Street serienummer (begint met NL).

Blijf op de hoogte over Wall Street Pro:
Stuur e-mail naar office@keyword.nl

(Actieve Wall Street Pro servicecontract houders hoeven niets te doen en ontvangen sowieso automatisch bericht!)

www.keyword.nl
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@ Harm van Wijk,
is wel een onzekere tijd die we tegemoet kunnen zien,wat WS gaat doen weten we ook niet,Protrader die er mee stopt,enz.
Voorlopig kunnen we niets anders doen als afwachten.
@circumspectio​,
jij heb ook toch ervaring in programmeren,kan je eventueel de taal van Protrader omzetten naar Tradingview, of zegt deze stenenstapelaar wat geks.
George van den Berg 1 maand geleden geplaatst
Ik heb juist betaald voor het 6 weeks coachingsprogramma, incl. Trading Navigator. Dus uitgezocht hoe ik de Trading Navigator moet gebruiken. Dat kan bij Bincks ProTrader. Binck gebeld, ja dat is beschikbaar bij het Blue pakket. Is dat desktop software of online? Antwoord: Dat is een webapplicatie, dus online. Ik blij, want ik heb een Linux desktop waarop geen Windows programma's draaien. Nu begrijp ik uit de voorgaande correspondentie dat de Trading Navigator niet werkt op de webversie van ProTrader. En Wallstreet Pro vind ik voorlopig nog wel kostbaar, al ken ik de nieuwe tarieven niet. Wat moet ik nou? Ik had m'n hoop gevestigd op de Trading Navigator en die krijg ik zo niet werkend.
reactie op @georgevandenberg:
H Bakstenen Gewoon gebruiken,Protrader stopt pas 1 november,en tegen die tijd is er wel meer bekend
1 maand geleden

Beantwoorden

Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@georgevandenberg

Zonder Binck Protrader (de stand online versie, gratis) of Wall Street Pro werkt de indicator niet helaas.

Voor 1 november verwacht ik dat we ook de online versie van Binck en /  of via het nieuwe model van Wall Street een goede oplossing hebben. 

En anders zorgen we dat we toch een oplossing hebben, want veel van mijn klanten zijn hiervan afhankelijk!

Het eenvoudigste nu is een rekening openen bij Binck en dan Protrader te downloaden.

Er hoeft geen geld op de rekening van Binck te worden overgemaakt.

Vraag nu vrijblijvend een informatiepakket aan en bespaar duizenden euro's per jaar. Vul het formulier rechts in en Binck stuurt u direct alle informatie toe, zodat u kunt overstappen naar Binck Active.

http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=InfoAction&showPageSub=binckCompleet

Indien u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met mij op omdat ik zeker wil weten dat u de juiste aandacht en service krijgt.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen!

Met vriendelijke groet, 

Harm van Wijk

Rokebrandlaan 2
1261 WV Blaricum
035-737 0440
Url : https://deslimstebelegger.nl/ en www.beleggen.com
KvK nr: 34 24 32 58
Volg ons ook op Twitter: http://www.twitter.com/beursbulletin
Link op Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/harmvanwijk
Like op Facebook https://www.facebook.com/BeleggenLive
Google: http://google.com/+HarmvanWijk
Skype: BeursBulletin

ps. Overactieve spamfilters blokkeren onze e-mails nog wel eens. Voorkom dit door advies@beursbulletin.nl en info@beursbulletin.nl toe te voegen aan uw email adresboek

pps. Bezoek Facebook en ontvang een e-book: https://www.facebook.com/BeleggenLive
 
Onze missie
“Het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen, door het verhogen van het Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden”
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
@paulengelen

Ik kan natuurlijk niet voor de jongetjes en meisjes van Binck praten maar ik vermoed dat ze duiden op de ‘script-library’ van TradingView zelf.

https://www.tradingview.com/scripts

Zo’n 500 pagina’s dus voor het geval je niets te doen hebt dit weekend ….
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Oops....5000+ dat is nog niet zoveel als de British Library (de grootste ter wereld) maar waar ga je zoeken? :-(

Er is in ieder geval heel veel.... :-D
Henk van der Heijden 1 maand geleden geplaatst
Blijkbaar kun je de indicators aangeven, getuige Lirash die hier al iets mee doet.
Te vinden via de pagina 'trend indicators'.
Hij heeft al vele scripts gemaakt en is wellicht (on-line) te benaderen in case of questions.....
 
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Ik heb iemand gesproken en volgens die persoon moet Binck veel geld erin steken voor programmeurs,om het waar te maken wat ze beloven.
Ik probeer ondertussen bij Binck om te vragen of de indicatoren die Circum liet zien kan invoeren bij Binck
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Het is dus niet mogelijk om zelf indicatoren te importeren?
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Ik heb aan Binck gevraagd hoe ik een indicator uit de bibliotheek die Circum deelde kan importeren.
Vandaag wilde ik vast oefenen met Protrader maar de grafiek bleef maar flikkeren  ,had zeker ook een vrij weekend.
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia En het verificatiesysteem werkt ook al niet!
Lekker bezig Binck!!!
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
En ja hoor,wat voor antwoord krijg je,u kan niet de oude TA script importeren,ze lezen je mails niet eens en plakken een oud verhaal,nu maar weer dezelfde vraag gesteld,of ik de scripts op https://www.tradingview.com/scripts/,kan importeren in Protrader.
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Kreeg vandaag antwoord,
"ja wij zijn er mee bezig om het mogelijk te maken om bestaande TA scripts uit de Tradingview bibliotheek te kunnen importeren in Protrader. Helaas durf ik u nog niet te zeggen vanaf wanneer dat mogelijk is, wel dat dit mogelijk is voordat wij definitief overstappen op de nieuwe Protrader. "
Is toch ongelooflijk,je begint ergens aan zonder de kennis,dit had je al moeten weten voordat je ergens aan begint.
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen

ik moet zeggen dat ik blij ben dat dit gebeurt voor we overstappen...dit biedt mooie kansen om 5000+ indicatoren er bij te krijgen.

Ik heb zelf ook veel IT projecten gedaan en ervaren dat het niet op voorhand altijd duidelijk is wat de uitkomst wordt...

Omdat je gaandeweg voortschrijdend inzicht opdoet en in het geval van Binck ook iets oplevert op basis van de feed back van klanten....het project ontwikkelt zich dus steeds verder...ze noemen dat scrum:

Scrum is een flexibele manier om (software)producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport.

 
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Binck lijkt een enorme inschattingsfout gemaakt te hebben mbt de indicatoren import functie. Hoe kan je niet inzien dat dit geen problemen zou geven als je deze optie niet aanbiedt in een nieuwe versie?!
Expert Immanuel Koning 1 maand geleden geplaatst
Dat snapt niemand @sergiogarcia​, zelfs Binck niet. ;)
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@ harm van Wijk,
ik ben aannemer en konden wij maar zo werken,maar ik begrijp wat je wil zeggen,alleen de software is al bekend,en ook ik weet niet hoeveel indicatoren,lijkt mij dat voordat je het wereldkundig maakt je het zo maakt dat je weet waar je het over heb,de software is er al ,alleen schijn t de kennis er niet te zijn,zo zie ik het.
En als je op het TA forum kijkt staan ook ik weet niet hoeveel indicatoren,strategieën die je zo kan invoeren.
Ik zeg niet dat ik tegen wat nieuws ben,ook al heb ik er last van,maar bereid het goed voor.
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen​ bij de grote bouwprojecten zoals de Betuwelijn en de Noord Zuidlijn liepen de kosten steeds verder op en overtroffen ruimschoots de begroting...

En ik ken nog wel meer verhalen van bouwprojecten die iets duurder zijn uitgevallen...

Ook in de bouwwereld lijkt het dus niet altijd goed te zijn ingeschat ;-)

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@harm van Wijk,
dat is politiek,al de kostten te laag inschatten om het project door te laten gaan,maar ik ken geen software project van de overheid die exact en niet meer geld kostten als waar het voor is aangenomen.
Maar ik bedoelde dat de software waar ze mee beginnen is al jaren bekend,en ook worden indicatoren geïmporteerd, alleen Binck kan dat nog niet,ik zeg niet dat ze geen andere software mogen gebruiken,alleen verdiep je ergens in.
Ik hoop voor jou dat ze de indicator kunnen invoeren,heb er een hard hoofd in.
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen​ 

Ik heb er veel vertrouwen in dat het gaat lukken voor 1 november!

Maar anders zijn er nog diverse alternatieven, mocht het niet lukken!

Het gaat goed komen :-D
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Ik heb Ws en wacht op het bericht van Rombout over de tarieven van de data leverancier,dus ik kan ze gewoon blijven gebruiken,maar had ze liever in Protrader
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@romboutkerstens​ gisteren nog even gesproken en die is met heel mooie dingen bezig, dus ben ook zeer benieuwd!!
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Het lijkt erop dat de nieuwe Pro versie geen onderscheid maakt per tijdseenheid als je bijv lijnen of tekst toevoegt. Maw als je bijv in de uurgrafiek lijnen trekt zul je die in alle andere tijdeenheden terugzien. Dit is zeer storend en compleet irrelevant aangezien je in een uurgrafiek andere lijnen trekt dan in de 5 minuten of maandgrafiek. 
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
@sergiogarcia

Wanneer het hetzelfde werkt als in TradingView ...... paperclip uitzetten!!
reactie op @circumspectio:
Sergio Garcia Weet jij waar je deze kan instellen?
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen je kan toch verschillende grafiek in tabbladen maken,ik heb ook nu b.v in Protrader verschillende grafiek in mijn scherm,moet ze alleen even via venster tevoorschijn halen 
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
@sergiogarcia

In TradingView gaat het om deze button. Wanneer deze blauw is, is ‘sync drawings to all charts’ actief.

Voor de goede orde …. zodra deze button UIT staat worden alleen de daarna ingetekende objecten niet meer in andere timeframes overgenomen. Het handigste is dus om alle tekenobjecten te verwijderen en om opnieuw met het tekenwerk te beginnen.

Weet dus niet of het bij ProTrader ook zo werk maar het lijkt mij wel.
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Ik zie deze optie niet.
Circum Spectio 1 maand geleden geplaatst
Voor zover ik mij kan herinneren heeft deze optie altijd in TradingView gezeten. Mogelijk heeft Binck een uitgeklede versie uitonderhandeld maar daar kunnen alleen zij het antwoord op geven.
reactie op @circumspectio:
Sergio Garcia E-mail richting Binck is verstuurd...
1 maand geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Heb net een standaard antwoord ontvangen. Ze gaan het bespreken in hun wekelijkse meeting.
Ze zullen laten weten wanneer ze het wel of niet zullen implementeren.
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Expert Immanuel Koning 1 maand geleden geplaatst
Ik heb ook al geklaagd hierover @sergiogarcia​, dus ben benieuwd! ;)
reactie op @immanuelkoning:
Sergio Garcia Mooi, hoe meer mensen klagen hoe beter!
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 2 weken geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
hoe is de stand van zaken nu?
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Het is heel stil bij Binck. Vandaag een e-mail ontvangen met de herinnering dat 1/11 nadert, maar niets over extra indicatoren etc.
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Het "slotje" lijkt te zijn toegevoegd, maar de "save" knop is nu weg. 😕
Weet iemand hoe je nu een verandering aan je grafiek kunt opslaan?
Expert Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb aanstaande maandag een overleg met Binck om de voortgang te bespreken, dus dat gaat ongetwijfeld lukken :-D

en anders maken we er 1-11-2019 van  ;-)
Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Geachte Heer van Wijk,

Ter Info,

Gisteren bij Binck op kantoor bij intro-sessie nieuwe ProTrader geweest.
Men draait continu om de pot heen met halve toezeggingen (we overwegen.. we kijken ernaar ... etc.)
Vanmorgen heb ik op de website van TA-script de volgende reactie geplaatst.
-----------------------
Voor Binck klanten gaat de stekker er 1 nov. af. Voor Alex klanten 1 dec.
Contract met Keyword loopt door tot 31 dec. - Na contact met Binck zegt men dat je kunt verzoeken langer van de desktopversie gebruik te maken (tot 31 dec.?) Of ze dit ook zullen honoreren in alle gevallen willen ze niet zeggen.
Volgens Binck zelf zijn ze nu op gelijk niveau tussen oude/nieuwe PT.
Hoe ze dit met droge ogen kunnen beweren ......? Ze hebben een uitgeklede versie van TradingView onderhandeld!
Zo ontbreekt bijv. de screener van TradingView.
Volgende functionaliteiten zijn niet meer aanwezig:
- Technisch filter
- Trading Simulatie/Backtest
- Parameter optimalisatie
- Toevoegen eigen idicatoren
- Limiet monitor
t.a.v. eigen indicatoren zegt men er 12 te hebben ontvangen van gebruikers, "waar men naar kijkt".
Zelf kan ik er nog minstens 15 aanleveren, maar die vinden ze in meerderheid waarschijnnlijk al te complex, als ik het juist heb begrepen.
Ze richtten zich meer op hun eigen kostenplaatje, dan vooraf gedegen onderzoek naar klantwensen te hebben gedaan.
Qua software hadden ze wat mij betreft een beter pakket dan andere brokers.
Op ander gebied (combi-order US-options; US-week-opties; kosten) zijn ze geen voorloper.
Nu het software voordeel vervalt is de vraag of je daar nog klant wilt blijven.
Losse versie van WS naast een broker heeft als nadeel, dat je voor analyse en orderinleg twee applicaties naast elkaar moet gebruiker (als ik het goed heb begrepen).
Misschien kan Keyword dit laatste toelichten qua mogelijkheden / konsekwenties.
---------------------
Hoe meer mensen verzoeken de oude PT tot 31 dec. toegankelijk te houden voor klanten, hoe groter mijns inziens de kans dat ze dit integraal doen.

Veel succes bij Uw komende besprekingen met Binck.


HvW: Ik vertrouw erop dat Binck de klanten voorop stelt en een oplossing biedt die minimaal dezelfde functionaliteit biedt als de voorgaande versie van Protrader.
Wim van Steijn 1 week geleden geplaatst
Bedankt voor jouw inzet @harmvanwijk
Ik ben benieuwd hoe het afloopt.
Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Graag gedaan @wimvansteijn​ :-D

Het gaat goed komen....links om of rechtsom :-D

H Bakstenen 1 week geleden geplaatst
@harmvanwijk​,ik zie uit naar je bericht als je met Binck heb gesproken ,ik heb wel vernomen ,dat er maar een paar indicatoren in het pakket zitten,en zeker dat het een heeeeeeel uitgeklede versie wordt,met op zeker dat je de indicatoren op de site van tradingview niet kan importeren.
Denk dat ze bij Binck een hoop geld tekort komen,gezien wat ze nu aan het doen zijn.
Ik hoop voor je dat het lukt.
Shao Woo 1 week geleden geplaatst
Ik werk al een tijdje met de webbased versie van Protrader en momenteel werkt het klote:
1. Na elke nieuwe update zijn al je aantekeningen die je in de charts heb gemaakt weg dit is nu al een aantal malen gebeurt, elke keer als die gasten weer een nieuwe functionaliteit toevoegen zijn ook al je oude aantekeningen weg
2. Multi-timeframe analyse is onmogelijk, steunlijnen, demand zones etc. aangemaakt in een bepaalde (hogere) timeframe zijn niet zichtbaar in de andere (lagere) timeframe's
3. Bij het uitzoomen van de tijdas wordt maar een klein gedeelte van de koersen geladen, het grootste gedeelte blijft blanco

Binck zegt dat ze bekend zijn met de problemen en ernaar zullen kijken maar tot op heden nog geen oplossing, terwijl de charts van Tradingview wel perfect werken
reactie op @shaowoo:
Sergio Garcia Heb jij de "opslaan" button al gevonden? Vroeger was dat een wolk-icoon. Die is nu verdwenen.
En dan vraag ik mij af wat het nut is van het opslaan als na elke update alles wordt verwijderd...
1 week geleden

Beantwoorden

Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Aiiii dat klinkt allemaal niet bemoedigend...

Vanmiddag een goed gesprek met iemand die een heel goede oplossing zou kunnen bieden...met meer functies dan de bestaande :-D @hbakstenen​ :-D

Wordt vervolgd en alvast een goed weekend!!

H Bakstenen 1 week geleden geplaatst
@harmvanwijk​,ik heb WS,dus voor mij maakt het niets uit,voordeel was dat je sommigen in realtime kon testten,en ik de koersen kon downloaden van de futures,de anderen zat in mijn abbo bij Ws(keyword).
Jij ook nog en mooi weekend
Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb ook Wall Street, maar merkte dat de koersendatabase van Binck regelmatig niet up to date was...voordeel van Wall Street is dan dat je zelf alles kunt updaten...

En via Yahoo kan je eenvoudig de koersen downloaden en dan importeren...

Voor mij is het dus ook niet zo'n probleem, maar wel wat handiger soms omdat alle koersen in Binck al zaten...

Helaas...het is niet anders...
reactie op @harmvanwijk:
H Bakstenen En hoe is het afgelopen?
1 week geleden

Beantwoorden

Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
@hbakstenen

Binck wil eerst inventariseren hoeveel mensen het betreft...dus ik heb een mail gestuurd en hoop dat er veel mensen gaan reageren :-S

En anders gaan we kijken naar een andere oplossing... 
Martin Wedekind 1 week geleden geplaatst
Mail gestuurd naar Binck.
Expert Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Er zijn wel een redelijk wat mensen die reageren... 
H Bakstenen 1 week geleden geplaatst
Harm,
mooi,toch is het geen service,ik had ooit eens een rekening bij WHS,en daar hielpen ze gewoon met het maken van een programma,ook al was maar voor 1 man.
Maar ja service en Binck.
H Bakstenen 5 dagen geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
heb je trouwens al gewerkt met dat klote systeem van Binck?
vandaag weer geprobeerd,gewoon een Fdax Renko  grafiek,loopt gewoon vast,en ondanks dat ze beloofde een EMA in de indicators te maken,zie ik nog steeds de cross alleen.
Als ik jou was zou ik mij eens goed achter de oren krabben,en kijken of er ook wat anders is.
Expert Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
@hbakstenen

ik hou het nog even op kinderziektes en hoop dat ze het snel kunnen verhelpen!
H Bakstenen 4 dagen geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
Ben nu bezig om in de nieuwe Protrader gewoon een Renko grafiek draaiende te krijgen,loopt steeds vast,kreeg als advies eerst de Binck cookies te verwijderen,hielp niet,toen advies om alle cookies te verwijderen,die dachten zeker dat ik gekke Henkie was,nu geven ze de schuld aan Chrome,moet ik Internet explorer erop zetten,nu staat die erop kan alleen niet vinden waar,is lekker heb je straks twee browsers open staan.
Heb jij,of gebruik je chrome?zo ja wil jij dan eens voor mij kijken of bij jou in de nieuwe protrader een Renk grafiek van de FDAX met 7 punten,te laten draaien.
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Bedoel je dit?

Ik gebruik Chrome.
4 dagen geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 4 dagen geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
ik kreeg deze mail van Binck,

Geachte heer/mevrouw Van den ,

U heeft een vraag gesteld over de Trading Navigator. Het is op dit moment inderdaad nog niet mogelijk om uw eigen indicator te gebruiken in het nieuwe ProTrader, dit geldt ook voor het TA script Trading Navigator Software.

Afgelopen tijd hebben wij onderzocht of wij deze functionaliteit zelf of via een derde partij in de applicatie aan kunnen bieden. Om technische redenen lijken beide mogelijkheden momenteel nog niet haalbaar.

Omdat wij meer tijd nodig hebben om naar een passende oplossing te zoeken voor het script van Trading Navigator Software, geven wij u tot 1 december toegang tot het oude ProTrader. Zodra we meer weten over de oplossing informeren wij u.
Expert Harm van Wijk 4 dagen geleden geplaatst
Dat geeft ons dan 1,5 maand om te zoeken naar een goede oplossing :-D
Sergio Garcia 4 dagen geleden geplaatst
Heeft iemand de "save" knop al kunnen vinden?
H Bakstenen 3 dagen geleden geplaatst
Ik maak een template aan,is zeg maar hetzelfde.
Welke browser gebruiken jullie?
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Hoef je dan niet op  te slaan?
3 dagen geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Als ik een grafiek geb gemaakt,sla ik die als Template op met een bepaalde naam op
Maar wat bedoel jij precies
3 dagen geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Een paar weken geleden had je een "save" knop in de vorm van een wolk. Hierboven heb ik een afbeelding geplaatst.
3 dagen geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Die is verdwenen,anders even mailtje sturen naar Binck
3 dagen geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Reeds gedaan, wacht nu op antwoord.
1 dag geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Sergio Garcia 1 dag geleden geplaatst
Deze ochtend heb ik een bevestiging gekregen dat mijn oude PT tot 1/12 actief blijft.

H Bakstenen 1 dag geleden geplaatst
Ik hoop dat ze voor die tijd ook alles gedaan hebben zodat alles normaal draait,de info van de producten klopte niet,kijken of ze  dat ook voor elkaar krijgen.
1 vraag hebben ze beantwoord,nog en aantal te gaan.
Hier dat ene antwoord.
Geachte heer van de 

Bij deze kom ik bij u terug met een terugkoppeling van de schermafbeelding die u afgelopen vrijdag heeft toegestuurd. Ik heb deze doorgestuurd naar ons ProTrader team. Zij zullen kijken of zij ervoor kunnen zorgen of het type en de valuta correct weergegeven kunnen worden. Het viel mij ook op dat het niet enkel voor de FDAX was maar ook voor een aantal andere producten.

In ieder geval bedankt voor uw melding!
H Bakstenen 1 dag geleden geplaatst
Maar al met al nog geen lopende grafiek in mijn scherm,wie van de aanwezigen die ook de nieuwe Protrader heeft heeft nog Windows 7?
Kreeg afgelopen week het advies om Explorer te installeren,want het lag aan Chroome,gedaan wat denk je?
Sergio Garcia 1 dag geleden geplaatst
Ik gebruik W10 met Chrome en heb deze melding nooit gezien.
Waarom stap je niet over naar W10?
H Bakstenen 1 dag geleden geplaatst
Omdat ik nu met W7 gewoon alles doe wat ik moet en kan doen,ik gebruik nu Protrader (de huidige) ook gewoon,lijk mij sterk dat iedereen W10 heeft.
EN ik weet niet of het daar aan ligt?met Binck kom ik niet verder in ieder geval.
Expert Immanuel Koning 11 uur geleden geplaatst
Korte update:
Ik ben ook behoorlijk aan het stoeien geweest met Binck en heb zelfs een Skype sessie kunnen afdwingen. Wat mij betreft is dit de conclusie: andere software zoeken en anders verder via investing.com (gratis) of tradingview waar alles gewoon wel al werkt... Heb je zelf geprogrammeerde software? Good luck bij Binck voor nu...

Voor mij is de charting fun er in ieder geval redelijk vanaf sinds al het gedoe.

Gegroet,

Im
H Bakstenen 11 uur geleden geplaatst
@immanuelkoning​,
ik zit met smart te wachten waar Keyword(Rombout Kerstens) mee komt,helaas hoor je daar ook niets van.
Binck had ik al geen fiducie in,is ook gewon bewaarheid,en in Tradingview lopen de grafieken gewoon door,begrijp dus niet waarom het bij Binck dan niet kan.
Maar ja ik ben een eenvoudige stenenstapelaar  😀
Aan de andere kant vraag ik mij af of er ook insiders info is,sinds Binck hier mee begon is de koers al met 17% afgenomen
Expert Harm van Wijk 6 uur geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb wel voorkennis over Keyword en als Keyword beursgenoteerd was....dan zou de koers van Keyword stijgen ;-)

@romboutkerstens​ CS hebben hard gewerkt en hebben iets heel moois gemaakt!!

IK ben er zeer enthousiast over! Ik ben het nu aan het testen en het zal binnenkort worden uitgerold :-D

maaruh...Binck zit nog steeds in een stijgende trend...dus nog even het voordeel van de twijfel dus....
H Bakstenen 3 uur geleden geplaatst
WS is een mooi programma,en goede helpdesk,en niet te vergeten Eric, die gratis je indicator wilt maken.
En wat Binck beteft,ik zou zeggen,kopen
Ane Gerben Hofstra 1 uur geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Ik heb diverse malen contact gehad met Binck omtrent het TA script in de web versie van protrader.
Mijn uitgangspunt is dat de web versie minimaal de functionaliteit bevat van de desktop en zeker de functionaliteit van het TA script. Dit is voor mij 1 van de redenen geweest om te kiezen voor Binck.
Mocht de deadline van 1 November niet haalbaar zijn, dan ga ik er vanuit dat het "oude" systeem bruikbaar blijft totdat het "nieuwe" systeem dezelfde functionaliteit heeft.
Het antwoord van Binck is niet echt hoopvol.
Helaas is het niet mogelijk om uw TA-scipt toe te voegen aan Protrader. Tevens is het momenteel niet duidelijk of wij deze mogelijkheid in de toekomst wel kunnen bieden. 
Uiteraard begrijpen wij dat u graag gebruik wilt blijven maken van uw script. Ik vind het dan ook vervelend om te lezen dat u er vanuit gaat dat wij u deze mogelijkheid er na 1 november nog is. Wij moeten u daar helaas in teleurstellen, want na 1 november wordt deze mogelijkheid niet meer gefaciliteerd. Onze excuses voor het ongemak.
Ben benieuwd hoe dit komt.

Groeten,
Ane Gerben (ik zal me nog even voorstellen😄)


Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 18 August 2018 om 11:24
Aantal lezers 67
Aantal reacties 97
\