Waarom de crypto-hype net begint

Laatste reactie 14/09/2018 10:09 door Harm
· Markeren als ongelezen
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Ongeveer 70 procent van de crypto-markt aan waarde is er verloren sinds begin januari. 500 miljard dollar - weg! Is Bitcoin & Co. aan het einde? Helemaal niet, zeggen onze gastauteurs

door Mark Preuss, Sven Wagenknecht
5 april 2018
 
De hype van het jaar heeft overweldigd de crypto ecosysteem: absurd handelsvolumes hebben de crypto uitwisselingen om hun lading grenzen gebracht, support aanvragen afgedamd, hardwarefabrikanten waren niet in staat om de enorme vraag te voldoen, werd de Bitcoin netwerk zo verstopt transacties dat de prijzen omhoogschoten.

Tegelijkertijd verspreidde zich een gevaarlijk gold-rush-sentiment op de markt. Miljoenen onwetende beleggers hunkerde opeens naar hun stuk taart. Zij investeerden met totaal onrealistische verwachtingen deels dubieuze om frauduleuze grondstoffenorganisaties en hoopte dat het niet langer procent groei, maar gelijk aan vermenigvuldigingen op hun geïnvesteerde kapitaal. De altijd nieuwe koersrecords hadden ook enorme media-aandacht. De Bitcoin prijs siert voorpagina's, beroemdheden toegetreden als sponsors van louche deel grondstoffenorganisaties op, rapper pochte van te proberen om geld te verdienen in hun slaap met crypto valuta. Zodat een volledig onbelemmerde feeststemming een slechte kater na zelf zou leiden, was voorspelbaar - en gezond.

Marktaanpassing en professionalisering dringend nodig
De felle prijscorrectie van de afgelopen weken zorgt voor een extern saaie fase in de crypto-markt, die echter enorm belangrijk is voor de aanhoudende welvaart van het ecosysteem. Serviceproviders zoals beurzen kunnen nu eindelijk hun infrastructuur uitbreiden, hun beveiligingsarchitectuur aanpassen en zich zo toerusten voor de volgende aanval. De talloze ICO's die het afgelopen jaar geld hebben opgehaald, kunnen en moeten uiteindelijk zichtbare resultaten behalen uit het kapitaal dat hen is toevertrouwd. Tegelijkertijd, met de correctie van de aandelenkoers en de dalende euforie, begint de markt te schudden. Luchtkramen die geen andere technologische substantie dan marketing hebben, worden in dit stadium uit de markt weggespoeld.

Geen einde in zicht
Een geprofessionaliseerde infrastructuur, de eerste tastbare toepassingen en een screening van dubieuze actoren - dit alles vormt de basis voor cryptocurrencies die op middellange termijn hun weg vinden naar het midden van de maatschappij en de economie. Want afgezien van de hype op korte termijn vordert de ontwikkeling van het crypto-ecosysteem van deze dagen snel, zoals een blik op de oude economie laat zien.

Er is nauwelijks een DAX-bedrijf dat in zijn Innovation Lab niet onderzoekt hoe de blockchain-technologie precies kan worden gebruikt voor zijn eigen bedrijfsdoeleinden. Pilootproject voor pilootproject wordt gecreëerd in de industriële kamers van het hart van de Republiek. De in elkaar grijpende oude industrie en crypto-startups hebben al snelheid gewonnen. Vooral in verband met het internet der dingen, dat van bijzonder belang is voor de Duitse industrie, biedt blockchain-technologie een schat aan mogelijkheden om waardeketens te optimaliseren. De banksector is al heel lang intensief bezig met cryptocurrencies en gebruikt bijvoorbeeld steeds meer de crypto-valuta Ripple om interne kasstromen efficiënter te verwerken.

vertaald van https://www.capital.de/geld-versicherungen/warum-der-krypto-hype-gerade-erst-beginnt
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Het lijkt erop dat de bitcoin zich stilaan aan het herstellen is. De waardevan de cryptomunt steeg dit weekend opnieuw boven de 7.000 dollar. En daar zitten twee grote namen in de beleggerswereld voor iets tussen.

De beurswaarde van de bitcoin zit sinds dit weekend weer rond de 7.000 dollar. De belangrijkste factoren in de forse stijging van de waarde van de bitcoin is de interesse van de grote namen Soros en Venrock, die zich beiden positief uitlieten over cryptocurrency.

Soros Fund Management, het investeringsbedrijf van George Soros, heeft op zaterdag aangegeven te willen investeren in cryptocurrencies. Het bedrijf is een van de grootste en meest succesvolle investeringsmaatschappijen ter wereld en beheert een kapitaal van meer dan 21 miljard euro.

"Bitcoin is geen munt"
Het feit dat Soros nu toch wil investeren in cryptocurrency is op z'n minst merkwaardig aangezien George Soros in januari dit jaar nog te kennen gaf dat hij cryptocurrency zag als een "bubbel", geen duurzame investering dus.

Verder zei Soros ook dat "bitcoin geen munt is". Hij legde ook uit waarom. "Een munt moet stabiel zijn. Een munt die tot 25 procent in waarde schommelt, kan niet gebruikt worden om bijvoorbeeld lonen uit te betalen, omdat je loon dan ook 25 procent kan dalen op een dag."

Nog niet geïnvesteerd in cryptocurrency, maar wel toestemming gegeven
Hoewel George Soros zelf niet de grootste fan is van cryptocurrency, wil zijn bedrijf er nu toch in investeren. Soros zit namelijk zelf niet meer in het dagelijkse bestuur van het Soros Fund Management.

Overigens heeft de investeringsmaatschappij nog geen geld gestoken in virtuele munten, maar het heeft wel de toestemming gegeven aan zijn fondsmanager om dat te doen. Rockefeller’s VC Arm Venrock Partners With Coinfund, Exec Highlights Focus On Long Term https://cointelegraph.com/news/rockefellers-vc-arm-venrock-partners-with-coinfund-exec-highlights-focus-on-long-term … via @Cointelegraph


Rockefeller’s VC Arm Venrock Partners With Coinfund, Exec Highlights Focus On Lo...
The Rockefeller’s VC firm Venrock has announced a partnership with crypto investment group Coinfund


Ook steenrijke familie Rockefeller
Later volgde het nieuws dat ook Venrock zich op cryptocurrency wil richten. Het durfkapitaalfonds zal samenwerken met CoinFund, een beleggingsfonds voor cryptocurrency uit Brooklyn in de Verenigde Staten.

Achter Venrock zit de familie Rockefeller, volgens velen de rijkste familie ter wereld. Daarmee spreken twee van de meest iconische beleggers van Wall Street zich in dezelfde week positief uit over cryptomunten en dat zou volgens velen wel eens een belangrijk symbolisch keerpunt kunnen zijn.

"Stabiele en volwassen markt"
Zo noemt ook Anthony Pompliano van het cryptobeleggingsfonds Full Tilt de berichten van beide fondsen goed nieuws voor de waarde van cryptocurrency.

"Het is bemoedigend om te zien dat instellingen met een historisch track record als Soros en Rockefeller zich gaan interesseren voor blockchain en cryptomunten”, liet hij weten aan Business Insider. "Ik voorzie een instroom van meer en meer institutioneel kapitaal, en hopelijk leidt dat tot een meer stabiele en volwassen markt."

bron http://newsmonkey.be/article/87798
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
De munten vliegen vandaag omhoog!
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Bitcoin schiet in enkele minuten $1000 omhoog
De bitcoin maakt donderdagmiddag een spectaculaire rit door. De koers van de digitale munt schoot in enkele minuten tijd van $6800 naar meer dan $8000. Aan het eind van de middag verdampte de koerswinst weer deels en was de munt teruggezakt naar zo'n $7650.

Ook de waarde van andere grote cryptomunten, zoals de ethereum en de ripple, vloog in een zeer korte periode flink omhoog. Gemeten over de laatste 24 uur staan de belangrijkste cryptovaluta's tussen de 10% en 11% hoger.

lees verder https://fd.nl/beurs/1249717/bitcoin-schiet-in-minuten-tijd-1000-omhoog

Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Beleggers die vorig jaar bitcoin hebben verkocht of zelfs verhandeld, zijn belasting verschuldigd, omdat de IRS cryptocurrencies bekijkt. Amerikaanse huishoudens zijn waarschijnlijk $ 25 miljard aan vermogenswinstbelastingen verschuldigd voor hun cryptocurrency-posities, op basis van schattingen van Tom Lee, hoofd van het onderzoek bij Fundstrat Global Advisors.

Sommige handelaren gaven aan dat de verhuizing van donderdag een drukkend effect zou kunnen hebben.

"Ik denk dat het slechts een opgekropte marktbeweging is", zei Ansel Lindner, een Bitcoin-investeerder en gastheer van de podcast "Bitcoin & Markets". Er is ook "wat opluchting in de verkoop" voorafgaand aan de belastingdag.

"Hoewel de prijs de laatste tijd aan het dalen is, is de ontwikkeling van de bitcoin-infrastructuur van de volgende generatie niet gestopt," zei Lindner.

Zodra de belastingtermijn van 17 april voorbij is, verwachten sommige watchwatchers op cryptocurrency dat

"Na verslechtering tot en met maart, laten cryptocurrenices vroege indicaties van verbetering zien," zei Rob Sluymer, technisch strateeg bij Fundstrate Global Advisors, in een rapport van donderdag.

Bitcoin "stabiliseerde de downtrend van meer dan $ 6.500," zei hij, terwijl hij opmerkte dat het volgende belangrijke gebied van weerstand bijna $ 9.000 is.

vertaald van https://www.cnbc.com/2018/04/12/bitcoin-surges-10-percent-in-sudden-move-to-above-7500.html

https://www.cnbc.com/video/2018/04/12/bitcoin-surged-17-percent-climbing-above-8000-thursday.html
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Vrees niet: de waarde van Bitcoin zal weer stijgen

De waarde van de Bitcoin is dit jaar nog niet echt om over naar huis te spreken. Vergeleken met eind vorig jaar is het zelfs een ramp. Maar mensen die geïnvesteerd hebben in de digitale munt hoeven niet te vrezen. Betere tijden staan voor de deur.

Het is de nachtmerrie van iedereen: investeren in iets en de waarde van het product zien kelderen. Dat moeten de eigenaars van Bitcoins ook gedacht hebben. Maar ze hoeven zich niet langer zorgen te maken.


Geen belastingen meer
De eerste reden waarom experts geloven dat de waarde van de Bitcoin weer zal stijgen, is het feit dat men vanaf 15 april in de Verenigde Staten geen belastingen meer moet betalen op de cryptocoins. Voordien moest dit wel, en dat was dan ook de reden waarom vele mensen van hun investering af wilden. Als de coins niet zo massaal meer verkocht worden, kan dit een positieve invloed hebben op de waarde.

Meer vertrouwen
Iets anders dat ervoor zou kunnen zorgen dat de waarde weer stijgt is de mogelijke aankoop van de Japanse exchange Coincheck door Monex Group, het moederbedrijf van het Amerikaanse bedrijf TradeStation. Dit is een beursgenoteerd, publiek en gereguleerd bedrijf, wat altijd vertrouwen inboezemt.

De cyclus van de Bitcoin
Bij het kijken naar de geschiedenis van de Bitcoin, hebben experts kunnen vaststellen dat de waarde elk jaar tot en met maart daalt, om vanaf april terug te stijgen. Op een enkele uitzondering na, komt deze tendens elk jaar terug. Hopelijk ook in 2018.

bron http://newsmonkey.be/article/87856
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Drie maanden rode cijfers: wat is er aan de hand met Ethereum?
Op de lange termijn is er nog niks aan de hand, maar het gaat niet zo lekker met Ethereum. De cryptocurrency is op het moment van schrijven 465,44 dollar waard, het resultaat van drie maanden aan dalingen.


Wat is er aan de hand met Ethereum?
De op een na grootste cryptomunt heeft een marketcap van 45.8 miljard. Het hoogtepunt van 13 januari is verder weg dan ooit. Toen betaalde je nog 1432 dollar voor 1 Ethereum. Moeten we ons zorgen gaan maken?

Nou niet bepaald, als we experts moeten geloven. Na de gigantische mediahype van eind vorig jaar zitten we in een vrij normale afkoel-periode. Aldus Edward Cooper, hoofd van Mobile bij Revolut.

Ethereum
“De grote stijgingen werden gedreven door speculatie, in plaats van technologische vooruitgang. Velen bestormden de markt, enkel op basis van vette koppen in de media. Wat we nu zien, is een terugkeer naar een normalere manier van handelen,” aldus Cooper.


“De prijs begint weer te consolideren, en stijgingen worden gedreven door technologische vooruitgang en verhoogde adoptie, in plaats van de nieuwscyclus.” Een verklaring die je eigenlijk kan toepassen op vrijwel elke cryptocurrency.

bron https://www.want.nl/ethereum-cryptocurrency-daling/
Expert Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Nog altijd spectaculaire stijging bitcoin voorzien

Experts van cryptovaluta hebben hun prognoses voor de bekendste cryptomunt bitcoin voor het einde van het jaar met 26% verlaagd, maar geloven nog steeds dat de munt een enorm groeipotentieel heeft.
Dat meldt Business Insider Australië.

Uit de resultaten van de Cryptocurrency Predictions Survey van april van de Australische vergelijkingssite finder.com.au blijkt dat de experts een koers van 21.484 dollar voorspellen voor bitcoin aan het einde van het jaar. Afgelopen maart verwachtten ze nog een stand van 38.000 dollar.

Lastig te voorspellen
In het onderzoek wordt de koers van bitcoin op 27 maart 2018 als uitgangspunt genomen. De cryptomunt was destijds 8.202 dollar waard, waarmee het opwaarts potentieel 162 procent bedraagt. De bitcoin noteerde op vrijdag 6 april echter 6.594 dollar, waardoor de potentiële stijging nog een stuk hoger uitvalt. De koersen van cryptomunten als bitcoin zijn vanwege de enorme prijsschommelingen zeer moeilijk te voorspellen.

Dogecoin sterkste stijger
Van de 13 cryptomunten in het onderzoek wordt het grootste stijgingspotentieel aan de dogecoin toegedicht. Deze munt, die ooit als grap is geïntroduceerd, zal eind 2018 naar verwachting 0,19 dollarcent waard zijn, een stijging van ruim 5.800 procent.

Cardano staat op nummer twee met een opwaarts potentieel van meer dan 800 procent, gevolgd door ripple, met een groeiprognose van ruim 500 procent. De bekendere cryptomunten Bitcoin Cash en Ethereum hebben een stijgingspotentieel van respectievelijk 86 procent en 458 procent.

Ethereum: grootste groei in marktkapitalisatie
Van de drie bekendste cryptomunten bitcoin, Bitcoin Cash en Ethereum zal de laatste naar verwachting dit jaar de grootste groei in marktkapitalisatie laten zien. Volgens de prognoses zal de marktkapitalisatie van Ethereum eind dit jaar 285,8 miljard dollar bedragen. Dat is een groei van 234 procent ten opzichte van het niveau van 85,5 miljard dollar per 27 maart 2018.

De marktkapitalisatie van bitcoin, de grootste cryptomunt ter wereld, zal naar verwachting toenemen met 114 procent tot 375 miljard dollar. De marktwaarde van Bitcoin Cash zal groeien met 40 procent naar 30 miljard dollar per eind 2018, aldus de marktvorsers.

bron https://www.nu.nl/iexnl/5213444/nog-altijd-spectaculaire-stijging-bitcoin-voorzien.html
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Wist je dat Bitcoin sinds eind 2017 meer dan 50% is gedaald?

Klinkt slecht?

Wat de meeste mensen vergeten is dat als het terug zou gaan naar waar het was, dat meer dan 100% winst betekent

ELKE indicatie die mijn 3 mentoren me geven is dat Cryptocurrencies en Blockchain-technologie er zijn om te blijven en we willen ons beste jaar ooit hebben in 2018. Dus persoonlijk kijk ik voor veel, veel meer dan 100%

Waarom?

Er zijn verschillende redenen.

De eerste is omdat we dit allemaal eerder hebben gezien. Ik heb het niet alleen over de koersdalingen aan het begin van elk jaar gedurende de laatste vier jaar. Ik heb het over de terugtrekkingen die sinds 2010 meer dan 17 keer hebben plaatsgevonden.

Maar dat is niet alles.

Een andere reden is vanwege al het geld om binnen te komen.

Hier zijn enkele feiten:

Grote uitwisselingen kunnen niet overweg met alle nieuwe aanmeldingen en kunnen slechts 100.000 nieuwe applicaties per dag invoeren. Ja, je leest dat juist, EEN DAG!

Grote bedrijven staan ​​in de rij om in te stappen. Mastercard, Daimler Benz en Goldman Sachs zijn nog maar net de laatste om de ruimte in te gaan.

Cryptocurrencies en de blockchain brengen een revolutie teweeg in hele industrieën en doen afstand van tussenpersonen, waardoor ze efficiënter, sneller en daarom goedkoper worden voor ons.

vertaald van Marcus de Maria
Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
https://www.telegraaf.nl/video/1914257/martin-visser-sloopt-de-bitcoin
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Neem Martin Visser niet te serieus, betoogt Harm van Wijk ;-)


gerard grijpstuiver 4 maanden geleden geplaatst
Harm. en een ieder.......weet jij toevallig een Wallet voor o.a. Ethereum welke betrouwbaar is....
Nederland of ander eu land moet kunnen.

Kan alleen trade doen in Ethereum en heb er een op t oog ...

Als ik zie welke winsten er mogelijk zijn in/met de crypto's verdoe ik mijn tijd met die HIQ toestanden...
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Ik gebruik zelf de https://www.ledgerwallet.com/products/ledger-nano-s

dit is een hardware wallet en werkt prima.

Voor kleinere bedragen gebruik ik een online wallet, ik heb gekozen voor Bitpanda
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Twee grote ontwikkelingen tonen aan dat aandelenmarktgigant NASDAQ serieus begint te worden over cryptocurrency ...

De NASDAQ-aandelenmarkt is de op één na grootste ter wereld, achter alleen de New York Stock Exchange - en het is duidelijk dat ze cryptogeld in de gaten houden als nooit tevoren. Er zijn twee vrij grote ontwikkelingen op dit front, allemaal binnen een 24-uursperiode.

Ten eerste - de Winklevoss-tweeling, hebben eigenaars van de Gemini-uitwisseling officieel NASDAQ aan boord gebracht om hun uitwisseling voor fraude te volgen. Een persbericht van NASDAQ luidt:

"Nasdaq heeft vandaag aangekondigd dat Gemini de SMARTS Market Surveillance-technologie van Nasdaq zal gaan gebruiken om zijn markt te monitoren." De technologie, die wordt beschouwd als het meest gebruikte surveillancesysteem ter wereld, zal Gemini in staat stellen toezicht te houden op al haar handelspartners ... "

De tweede grote ontwikkeling komt van NASDAQ's eigen CEO Adena Friedman die gisteren sprak op de Squak Box van CNBC, en zei dat ze overwegen om een ​​eigen cryptocurrency-uitwisseling te starten:

"Ik geloof dat digitale valuta's zullen blijven bestaan ​​... het is gewoon een kwestie van hoe lang het zal duren voordat die ruimte volwassen is geworden" vervolgde Friedman ... "Als je ernaar kijkt en zegt: 'willen we een gereguleerde markt hiervoor? ' Zeker, Nasdaq zou het overwegen. "

Deze ontwikkelingen worden op Wall Street gezien als de grootste onderschrijving van cryptocurrencies in de afgelopen tijd - en kunnen ook worden gezien als een signaal voor traditionele investeerders om nu op de markt te komen - voordat de zaken echt ontploffen.
-------

vertaald van http://www.globalcryptopress.com/2018/04/two-big-developments-show-stock-market.html?m=1
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
‘Bitcoin is belangrijker en groter dan het internet’
Miljardair Tim Draper is een grote naam in de investeringswereld en hij werd vooral bekend om zijn vroege investeringen in onder andere Tesla en Skype. De laatste tijd staat hij ook bekend om zijn voorspellingen over Bitcoin. Volgens draper zou de cryptocoin namelijk tegen 2022 maar liefst 250.000 dollar waard zijn. In een recente paneldiscussie tijdens de Intelligence Squared U.S. debatten ging hij zelfs verder, door te stellen dat Bitcoin zelfs groter is dan het internet.


Cryptocurrencies groter dan de industriële revolutie
Tijdens het panel werd hem gevraagd hoe hij zijn investeringen in de tech wereld ziet vergeleken met cryptocurrencies. Draper was daar heel duidelijk in en gaf aan dat cryptocurrencies groter zouden zijn dan alle leidinggevende technologieën samen.

Ze zouden groter zijn dan het internet, dan de renaissance en zelfs groter dan de hele industriële revolutie. Hij vindt de zogenaamde Bitcoin zeepbel ook onzin. Internet zou jaren geleden ook een zeepbel zijn genoemd, maar dat was het uiteindelijk helemaal niet en iedereen gebruikt het nog steeds.

Bitcoin zeepbel
 Niet meer betalen met normaal geld
Draper herhaalde ook weer zijn voorspelling over de waarde van Bitcoin tegen 2022 en deed daar nog een voorspelling bovenop. Binnen vijf jaar zou je namelijk uitgelachen worden als je met “normaal” geld voor je kopje koffie zou willen betalen. Er zou zelfs een punt komen waarop je dat niet eens zou willen doen en standaard voor cryptocoins zou gaan.

bron https://www.want.nl/bitcoin-groter-internet-draper/
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Hoewel de technologie blockchain zich nog moet bewijzen, zijn er al enkele praktische toepassingen – naast cryptomunt Bitcoin – die werken.


1. Koffie
Het Amsterdamse koffiemerk Moyee Coffee gebruikt blockchain om Ethiopische koffieboeren een eerlijkere prijs voor hun koffiebonen te geven. Via blockchain wordt alle informatie over de toeleveringsketen van de koffie inzichtelijk gemaakt, zodat de consument precies kan zien waar zijn koffie vandaan komt, wie de bonen heeft geplukt en hoeveel de boer daarvoor betaald kreeg.

2. Kraamzorg
Drie kraamzorginstellingen en een verzekeraar hebben een kraamzorgapp ontwikkeld op blockchain die het aantal kraamzorguren bijhoudt. De kersverse ouders kunnen er ook op aangeven of en hoe lang de kraamzorg is langs geweest. Via de blockchain is die informatie voor alle partijen inzichtelijk en hij vervangt zo de omslachtige papieren administratie.

3. Stadspas
De gemeente Groningen laat het beheer van de stadspas waar mensen kortingen mee kunnen krijgen, draaien op blockchain. De houder van de pas, de gemeente en het bedrijf dat de korting aanbiedt, zijn via de blockchain verbonden met dezelfde database. Het verzilveren van een kortingsactie wordt voor alle partijen gelijktijdig geregistreerd, wat papieren administratie overbodig maakt.

Dit is een kader uit het artikel ‘In blokken gebeiteld’, over de toepassingen van de technologie blockchain, te vinden in KIJK 6/2018. Deze editie ligt in de winkel vanaf 17 mei tot en met 20 juni.

https://www.kijkmagazine.nl/tech/blockchain/
Expert Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
SAN FRANCISCO: Sommige van de grootste namen op Wall Street zijn aan het opwarmen tot bitcoin, een virtuele valuta die al bijna een decennium is overgedragen aan de ongereguleerde randen van de financiële wereld.

Het moederbedrijf van de New York Stock Exchange heeft gewerkt aan een online handelsplatform dat grote beleggers in staat zou stellen bitcoin te kopen en vast te houden, volgens e-mails en documenten die door The New York Times werden bekeken en vier mensen die werden geïnformeerd over de inspanning die vroeg om te blijven anoniem omdat ..

Vertaald van https://economictimes.indiatimes.com/markets/stocks/news/coming-soon-bitcoin-trades-on-wall-street/articleshow/64076979.cms
Sergio Garcia 3 maanden geleden geplaatst
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/have-cryptocurrencies-become-a-religion/

VRAAG: Ik had een discussie met een voormalige goudbug die nu een crypto-bug is. Hij kan niet zien dat de overheid werkeloos staat te wachten om met cryptocurrencies te worden uitgeschakeld. Wat je ook zegt, ik denk dat het een religie is geworden. Er is geen groot bedrijf dat de blockchain-valuta heeft aangenomen. Wat je ook zegt, je bent er gewoon niet bij. Ze kijken naar een naam die het typische teken is dat ze te maken hebben met een religieuze fanaticus. Ze denken echt dat ze geld kunnen verdienen door het afsluiten van bankleningen te beëindigen. Toen ik zei dat je je realiseerde dat de hele wereld zou instorten, antwoordde hij dat je Bitcoin uitleent. Ik mis hier echt iets? Als je al het geld hebt vervangen door Bitcoin en Banks leent dat, wat is het verschil?

LE

ANTWOORD: Ze lijken appels en sinaasappels te mengen. De economie in gevangenissen is een fascinerend voorbeeld. Geld is verboden, dus wat eerst als "geld" in gevangenissen te voorschijn kwam, was sigaretten. Het deed er niet toe of je rookte of niet. De gevangeniseconomie gebruikt sigaretten als geld. Er waren mensen die hij kende als kleermaker. Ze repareerden de kleding van mensen en betaalden in sigaretten. Sigaretten waren acceptabel, OMDAT hij wist dat hij ze niet kon gebruiken. Er waren mensen die kunstenaars waren en ze zouden handgemaakte kaarten maken voor elke gelegenheid. Er waren mensen die legaal werk deden. Anderen kunnen radio's repareren. Een hele economische samenleving bestaat achter tralies die de Invisible Hand van Adam Smith demonstreert. Geld is een overeengekomen rekeneenheid; wens om het te gebruiken.

Vervolgens verbood gevangenissen sigaretten en werd het vervangingsgeld een vis - pakket van makreel in de federale gevangenis of Ramen Noodles in anderen. Charlie Shrem bracht zelfs tijd door in de Federale Gevangenis en zag hoe de makreeleconomie functioneerde in plaats van geld. Hij werd een van de eerste ontwikkelaars van Bitcoin-uitwisselingen op basis van zijn gevangeniservaring.

Als we het hebben over eenvoudige Bitcoin als een handelsvoertuig, dan prima. We hebben het toegevoegd aan de Global Market Watch en Socrates omdat het een verhandelbaar actief is. Het is echt net als al het andere dat ruilt. Socrates noemde de high in BitCoin simpelweg omdat het voldeed aan de handelspatronen zoals al het andere dat echt de troef is, maar hoe het interactie heeft met de mens (Behavioral Economics). De waarde ervan is gebaseerd op ANTICIPATION en dat het misschien niet echt is, mogelijk, en het kan ronduit onmogelijk zijn. Als je in iets gelooft, reageer je volgens je overtuigingen, zelfs als het volkomen irrationeel is.

Tijdens de handel hebben we altijd gezegd: "Koop het gerucht, maar verkoop het nieuws." Er zijn talloze voorbeelden van de geruchten die hij hoort of hij overleefde het.

Denver, president Dwight D. Eisenhower, 64, begon te klagen over indigestie, die hij toeschreef aan de hamburger met Bermuda-uien die hij had snel gegeten tussen zijn ochtend- en namiddagspellen. Vervolgens werd het Fitzsimons Army Hospital binnen 24 uur geïnformeerd dat het werd behandeld met een van de beste cardiologen in het land. De ANTICIPATION-hit - zou hij leven of sterven? Toen de markten op maandag 26 september open gingen, crashte Wall Street met de Dow Jones, meer dan 6% verloor een verbluffende $ 14 miljard in waarde op die dag. De economie ging goed. Op dat niveau hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Eisenhower's hartaanval veroorzaakte echter een grote financiële instorting. Als hij stierf, zou dat echt de economie hebben veranderd? Natuurlijk niet. Rationeel denken komt niet veel voor wanneer men wordt geconfronteerd met het onbekende.

Het faxapparaat is uitgevonden toen de telegraaf halverwege de 19e eeuw binnenkwam. Het duurde 100 jaar voordat het eigenlijk een levensvatbaar product in de economie was. Cryptocurrencies zijn handelsvoertuigen. Degenen die hun kisten verpletteren en mensen bellen die het niet met hen eens zijn, onthullen ze inderdaad. Nog een stelregel onder handelaren: "Nooit met de handel trouwen!" Cryptocurrencies willen NOOIT de dollar of wereldvaluta vervangen. Denk je echt dat regeringen je gewoon toestaan ​​om een ​​onderneming te zoeken om al hun krachten weg te nemen zonder een gevecht? Cryptocurrencies zijn waardeloos zonder een elektriciteitsnet. Dat is zelfs een nadeel voor makreel. Bitcoin is een handelsactiva, maar het is geen geld. Het maakt niet uit met wie ze zijn. Ze zijn correct en verklaren de rest van de wereld.

Mijn vader heeft me een waardevolle les geleerd. Het doet er niet toe waar je in gelooft - het maakt alleen uit wat je tegenstander gelooft. Hij vocht de Tweede Wereldoorlog met generaal Patton in Noord-Afrika helemaal naar Berlijn. Veldmaarschalk Erwin Rommel (1891-1944) was een Duitse generaal en militair theoreticus. Hij schreef een boek, Infantry Attacks, wat een strategische militaire theorie was. Generaal Patten las het boek van Rommel en versloeg hem in Noord-Afrika. Patton won, hij schreeuwde: "Ik lees je boek!" Je moet altijd je tegenstander begrijpen. Als je beweert dat je gelijk hebt en alle anderen ongelijk hebben, is dat een teken van zelfbedrog dat inherent is aan het fanatiseren. Regeringen begrijpen, want ik wil niet wegglijden en me verstoppen als een slang. Het wil aanvallen met blootgelegde hoektanden.
Expert Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Poolse tech onderneming Billon werkt samen met de natie Credit Office de block chain te gebruiken om het krediet geschiedenissen van circa 24 miljoen mensen en meer dan 1 miljoen bedrijven op te slaan, om een ​​aankondiging Gemäß op maandag.
Het Poolse kredietkantoor is het grootste in Midden- en Oost-Europa, de aankondiging werd aangeprezen.

"De blockchain-technologie van Billon wil de beveiliging, integriteit en onveranderlijkheid van gegevens verbeteren", aldus de verklaring. "De volledig compliant oplossing GDPR Garanties totale zichtbaarheid, traceerbare geschiedenis en de volledige integriteit van de gegevens voor elk document-klantgerichte Inclusief bankgegevens, 
kredietovereenkomsten, verzekeringsclaims, telefoonrekeningen en voorwaarden."
.Volgens de aankondiging, is het Poolse Credit Office in handen van grote grootste banken van het land, met inbegrip van Pekao, ING, mBank, Santander en Citi.
De schaalbare blockchain-architectuur van Billon kan elke maand meer dan 150 miljoen documenten publiceren. Dit zou meer dan voldoende zijn.
Regtech-compatibele blockchain-oplossingen, en de één-op-één, gekoppelde gegevensopslag en een apparaat voor het recht om personeel te wissen data, "Miljarden toegevoegd.
"Onze samenwerking is het begin van een ware revolutie in informatiebeheer. Het is nu mogelijk om te ontsnappen aan de beperkingen van gesloten centrale databases te verplaatsen naar een democratische blok-keten op basis van Internet waar elke gebruiker in staat om hun identiteit te controleren zal zijn ", aldus CEO Andrzej biljoen Horoszczak. "Deze oplossing biedt 's werelds eerste GDPR-compatibele blokketenplatform dat klantenserviceprocessen stroomlijnt en klantenrechten impliceert." bedrijven. De voordelen kunnen groter zijn dan de financiële sector en we verwachten dat deze binnenkort zal worden overgenomen door sectoren zoals telecommunicatie, verzekeringen en nutsbedrijven. Onze samenwerking is slechts de eerste stap naar de introductie van massale blockchain-technologie voor vertrouwd documentbeheer. "

vertaald van https://expertbitcoiner.com/2018/05/18/poland-becomes-first-country-to-put-banking-records-on-blockchain/
Expert Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Ondanks daling gaat Bitcoin toch stijgen om drie redenen
Bitcoin begon het jaar slecht, maar is toen langzaamaan weer naar boven geklommen. Onlangs ging de waarde echter weer omlaag, maar volgens Fundstrat medeoprichter en strateeg Tom Lee hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. Het zou gewoon de typische wispelturigheid zijn van de cryptocurrencywereld en hij blijft bij zijn eerdere voorspelling dat Bitcoin zal stijgen naar een waarde van 25.000 dollar.

Waarde Bitcoin hoger dan kosten
Drie factoren zouden volgens Lee een belangrijke rol spelen bij het boosten van de Bitcoin prijs. Volgens Lee liggen de kosten van het mijnen van een Bitcoin namelijk rond de 6.000 dollar. Dat betekent dat de kosten lager liggen dan de waarde van een coin en dit zou een indicator zijn dat de waarde verder zou kunnen stijgen.


Institutionele investeerders
Een andere reden die voor een boost zou zorgen is het feit dat steeds meer institutionele investeerders bezig gaan met de cryptocurrency. Ze zouden al een tijdje geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency, maar nog de kat uit de boom kijken door het ontbreken van algehele regelgeving met betrekking tot cryptocoins. Nu er steeds meer regels in plaats worden gezet, zouden ze meer geneigd zijn om te gaan investeren. Ook dit zou de waarde van de coins omhoog helpen.

Bitcoin
Historische data
Als laatste zou data van Fundstrat een soort historische trend laten zien dat voor de waarde van de coins elk jaar eigenlijk maar tien dagen daadwerkelijk van belang zijn. Als je die tien dagen uit het jaar zou nemen, zou de waarde van Bitcoin elk jaar 25 procent dalen. Maar binnen die tien dagen stijgt de waarde behoorlijk en dat zou dit jaar ook gewoon weer gaan gebeuren. Investeerders zouden gewoon hun coins moeten houden wanneer de prijs weer eens daalt. Een stijging zou op komst zijn.

Hoewel Lee erg optimistisch is over Bitcoin, denken ze daar in China anders over. Daar staat Ethereum op nummer één en blijft Bitcoin hangen op een dertiende plek.

bron https://www.want.nl/bitcoin-2/
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Het gemiddelde dagelijks handelsvolume van de Bitcoin-futures bij Chicago Mercantile Exchange (CME Group) is in het tweede kwartaal van 2018 met 93% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal, meldde het bedrijf 20 juli op Twitter.

CME liet ook weten dat het aantal openstaande posities in Bitcoin-futures meer dan 2.400 contracten bedroeg, wat op een stijging van 58% vergeleken met het eerste kwartaal neerkomt.CME Group introduceerde de handel in Bitcoin-futures op 17 december vorig jaar, na de lancering van Bitcoin-futures door de Chicago Board Options Exchange (CBOE), de grootste Amerikaanse optiebeurs, op 10 december.

lees verder https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/wallets-en-exchanges/cme-gemiddelde-dagelijkse-handelsvolume-bitcoin-futures-met-93-gestegen/
Expert Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Miljardair: ‘Bitcoin gaat naar 40.000 dollar en kan vertienvoudigen’
Marc Lasry is een bekende naam in de financiële markt. De miljardair heeft zijn strepen de afgelopen decennia verdient als investeerder, en wordt dan ook zeer serieus genomen als het om zijn voorspellingen gaat. Juist daarom is zijn mening over Bitcoin zeer interessant.


Rooskleurige toekomst voor Bitcoin
Afgelopen woensdag was hij te gast bij het Amerikaanse CNBC. De miljardair deed daar een opvallende uitspraak. Waar veel van zijn collega’s vrij pessimistisch over Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn, is Lasry juist zeer optimistisch.

lees verder https://www.want.nl/marc-lasry-bitcoin-miljardair/
Peter de Jong 1 maand geleden geplaatst
Ik heb een vraag, waarom zijn de BTC koersen zo verschillend, als ik op het internet zoek naar bitcoin-koersen dan kom ik op uiteenlopende koersen met een verschil van ruim €1000,00 ik kom koersen tegen op de zelfde dag van € 7020,00 tot bij een ander van € 8200,00. Mijn vraag is nu wat is de echte koers en waar kan ik die vinden, want hier krijg ik toch een naar gevoel bij.
Groeten vanuit een lekker warm land.
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Die 7020 is uitgedrukt in €'s en de 8200 in $'s.
Peter de Jong 1 maand geleden geplaatst
Bedankt Sergio
Expert Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
US multinational investment bank Morgan Stanley is preparing to offer Bitcoin swap trading for its clients, unconfirmed sources report on September 13.

SOURCES SAY MORGAN STANLEY PREPARING SWAP TRADES
Citing “people familiar with the matter” in an article from Bloomberg reporter Alistair Marsh, Business Insider’s Frank Chaparro revealed the giant “plans to offer trading in complex derivatives”


https://bitcoinist.com/morgan-stanley-bitcoin-trading-options/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 April 2018 om 15:01
Aantal lezers 48
Aantal reacties 26
\