Watchlist sectoren - Uitnodiging om te bewerken

Laatste reactie 10/05/2019 17:40 door Harm
· Markeren als ongelezen
Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
Ik wil de watch list gaan aanvullen zodat mensen makkelijk ook de bestaande watch list van Binck kunnen gaan overzetten naar Protrader online of Wall Street Pro 5.0 


Heb je suggesties?


Laat het weten!


Wil je het gaan gebruiken?


Profiteer er van!


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SnVbEK0y9h6rq6joB0IhaVln74B7-Zhp7svYqLywULQ/edit?usp=sharing
H Bakstenen 10 maanden geleden geplaatst
@harmvanwijk​,@romboutkerstens
ik zie overal mensen die eenuitnodiging krijgen van een presentatie van Ws, ik zie dat jij al meer weet van de nieuwe WS dan ik,wat ik weet dat Binck er mee stopt en WS bezig is met wat nieuws.
Dus ik kan niets met wat jij voorstelt, ik weet gewoon weg nog niets wat er gaat gebeuren.
We leven wel in 2018 de wereld dat je mensen via een mailtje kan informeren,of net als dit forum berichten.
Sergio Garcia 10 maanden geleden geplaatst
@harmvanwijk
Zou je wat meer info kunnen geven omtrent jouw post aub?
Ik weet eerlijk gezegd niet wat je bedoelt.

Alvast bedankt.

Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
Het idee is dat er een lijst is van interessante bedrijven op basis van interessante sectoren, Zoals bijvoorbeeld medicinale wiet of duurzame energie.

Ik heb nu heel veel lijsten aangemaakt in Binck Protrader, Maar omdat deze gaat verdwijnen, moet ik deze overgegaan zetten naar Wall Street.

In Wall Street 5.0,Zitten alle koersen van de wereld ;-) dus dan is het vrij eenvoudig, waar dat nu beperkt is tot Europa.

Vandaar mijn oproep, om gezamenlijk deze lijst uit te breiden zodat mensen hiervan gebruik kunnen maken om  interessante bedrijven op basis van interessante sectoren eenvoudig te kunnen vinden :-D
reactie op @harmvanwijk:
Dennis Fransen Ja ik heb interesse hoezo gaat binck protrader verdwijnen?

5 maanden geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk Dat moet je aan Binck vragen...ze hebben er voor gekozen om Protrader online aan te bieden...
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Harm van Wijk 9 maanden geleden geplaatst
Is er iemand die hierin interesse heeft?
Wim van Steijn 6 maanden geleden geplaatst
Ik heb een lijstje gemaakt met bedrijven die iets doen met waterstof (de brandstof van de toekomst? Wie zal het zeggen). Iemand nog aanvullingen?
Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Dat Ballard Power zou wel eens interessant kunnen zijn?
reactie op @harmvanwijk:
Wim van Steijn Dat hoop ik ook want ik heb ze maand geleden gekocht.

5 maanden geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk De afgelopen jaren is de koers van Ballard weer wat aan het opklimmen. Het heeft een forse daling achter de rug sinds het rond de milleniumwisseliung boven 140 Canadese dollar uitkwam.  
Goed dus dat je ze een maand geleden hebt gekocht en niet 20 jaar geleden :-D5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
NEL ASA zou ook wel eens interessant kunnen zijn.
Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
GW Pharma zou ook wel eens interessant kunnen zijn.

Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
TransCanna kondigt de sluiting aan van zijn bemiddelde private plaatsing van $ 16 miljoen aan aandeelbewijzen
Vancouver, BC, 8 april 2019 (GLOBE NEWSWIRE) - TransCanna Holdings Inc. (CSE: TCAN, XETR: TH8) ( "TransCanna" of de "Vennootschap") is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf de eerder aangekondigde bemiddelde en verhoogde de private plaatsing van de aandelen, resulterend in een bruto opbrengst van $ 16,0 miljoen.


In totaal werden 8.000.000 van de aandelen van de Vennootschap (de "Aandeelcertificaten") verkocht voor $ 2,00 per eenheid (de "Plaatsing"). De uitvoering van de Aandelen geplaatst via een tussenpersoon consortium gezamenlijk onder leiding van Haywood Securities Inc. en Canaccord Genuity Corp., dat was ook de Gravitas Securities Inc. (gezamenlijk de "tussenpersoon") was betrokken.


Elk eenheidscertificaat bestaat uit één gewoon aandeel van het bedrijf (één "aandeel" elk) en de helft van een gemeenschappelijk aandelenoptiecertificaat (gezamenlijk een "inschrijvingsnota"). Elk warrantbundel geeft de houder het recht om tot 4 april 2022 een extra aandeel te kopen van $ 3,00. De inschrijvingsbewijzen worden uitgegeven in overeenstemming met een inschrijvingsovereenkomst die op 4 april 2019 werd gesloten tussen de Vennootschap en haar inschrijvingsmakelaar, Odyssey Trust Company. Een kopie van de claimemissieovereenkomst is beschikbaar op SEDAR www.sedar.com onder het profiel van de onderneming. Het bedrijf heeft toestemming gegeven om, onder voorbehoud van goedkeuring door de betreffende lijst, om de notering van aandelen op de Canadese effectenbeurs CSE te verzoeken zodra alle toepasselijke doorverkoopbeperkingen zijn verlopen.


De betaling van een vergoeding van 8,0% van de bruto-opbrengst van de plaatsing werd deels door contante betaling van 576.668 USD en deels door uitgifte van 351.666 certificaten van aandelen worden uitgevoerd. Daarnaast werd een bedrijfsfinancieringsbijdrage van $ 250.000 plus toepasselijke belastingen betaald, die werd verrekend met $ 125.000 in contanten en met $ 125.000 in de vorm van 62.500 eenheidsbewijzen. Bovendien kunnen de middelen krijgen als compensatie een totaal van 640.000 niet-overdraagbare warrants die recht geeft op 4 april 2022 om maximum 640.000 aandelen tegen een prijs van 2,00 USD per aandeel.


Het bedrijf is voornemens om (zoals aangekondigd in het persbericht van 4 februari 2019) de netto-opbrengst van het aanbod aan de betaling van een bedrag van $ 8,0 miljoen voor de geplande overname van een cannabisplant te financieren met 196.000 vierkante voet fabriek gebied, voor de aankoop van extra bedieningsmogelijkheden als werkkapitaal en voor algemene zakelijke doeleinden. Het bedrijf verwacht dat de aankoop van de activa binnen de komende drie werkdagen zal worden voltooid en zal op het juiste moment worden gemeld.


De effecten uitgegeven als onderdeel van de plaatsing zullen onderworpen zijn aan een houdtermijn van vier maanden, effectief op 5 augustus 2019, onder de toepasselijke Canadese effectenwetgeving.


Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op www.transcanna.com.


Over TransCanna Holdings Inc.


TransCanna Holdings Inc is een Canadees-gebaseerde bedrijf dat, biedt via haar dochtermaatschappijen California geïntegreerde branding, transport en distributie van een breed scala aan industrieën, met inbegrip van de cannabismarkt.


Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op www.transcanna.com of e-mail het bedrijf naar info@transcanna.com.
Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
zie https://www.bloomberg.com/quote/TCAN:CN 
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Waterstof lijkt toch wel interessant te worden...
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Ook dit fonds gaat als een trein (beide staan overigens in het energy rapport...)
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Nel ASA loopt lekker door...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 October 2018 om 04:49
Aantal lezers 74
Aantal reacties 18
\